Що приготувати на вихідних? 🍲

Вихідні – це солодке обіцянку самим собі. Ми обіцяємо, що вже в ці дні і виспимося, і прогуляємося, і розважимося. Але домашні обов’язки ніхто не відміняв. А значить, потрібно підібрати для меню вихідного дня щось святкове, незвичайне, і одночасно – нескладне, легке в приготуванні.

Перші страви

Супами з брикетів і пакетиків вже «від’їлися» за робочі дні. Тому оптимальними будуть в жарку погоду прості холодні супи (окрошка, борщ на кефірі – холодник). А в холодну погоду оптимально запропонувати домочадцям … бульйон! Додайте в курячий, яловичий або грибний бульйон сухариків – і екзотична страва знайде своїх шанувальників.

Другі страви

Простіше, ніж шматок м’яса, може бути тільки м’ясо, приготоване чужими руками. Чи не нехтуйте напівфабрикатами – нарізані скибочки м’яса приготуються за 15 хвилин. А подати до них як гарнір можна і погашені овочі. Об’єднайте ці два продукти, потріть зверху сиру, красиво назвіть – рагу по-ірландськи. Незвично і просто!

Що на солодке?

Літо, осінь і зима – три сезони, коли повно яблук. Шарлотка або штрудель з какао зігріють душу, доповнюючи атмосферу вихідного дня, розслабленості і взаєморозуміння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *